Valikko Sulje

Älykodin mahdollisuudet osaksi arkea

Kotidata tuo älykotiympäristön tuotteet ja palvelut lähelle kuluttajaa. Monet ratkaisut älykoti-nimikkeen takana ovat käytännöllisiä ja auttavat arjen sujumisessa.

Kotidata auttaa löytämään oikeat älykodin ratkaisut ja tutustuttaa erilaisiin älylaitteisiin: etsimme asiakkaillemme sopivat tuotteet ja palvelut sekä huolehdimme niiden käyttöönotosta ja asentamisesta. Asiantuntijamme opastavat laitteiden ja palveluiden hyödyntämisessä. Pidämme huolen, että ratkaisut saadaan vaivattomasti käyttöön.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Millaisia ratkaisuja on olemassa?

Älykodin tuotteet ja palvelut eivät välttämättä ole kalliita tai hankalia ottaa käyttöön. Ne voivat olla esim. turvaratkaisuja niin omaisuuden suojaamiseksi kuin iäkkäämpien turvallisen kotiasumisen mahdollistamiseksi.

Talotekniikan uudet ratkaisut auttavat laskemaan asumiskustannuksia. Erilaiset viihdepalvelut ja viihteen kokemuksellisuuteen liittyvät teknologiatuotteet yleistyvät. Hyvinvoinnistaan kiinnostuneille tarjotaan laajaa kirjoa älylaitteisiin liitettäviä aktiivisuusrannekkeitta, sykemittareita ja muita välineitä, joilla seurata mm. omaa suoriutumistaan ja hyvinvointia mittaavia tunnuslukuja.

Usein erilaisiin ratkaisuihin liittyy etäohjaus tai erilaiset toiminnallisuudet jonkin laitteen, esim. älypuhelimen tai tabletin kautta.