Valikko Sulje

KotiDatan valtakunnallinen kurssitarjonta

Järjestämme kursseja, joiden aikana opit kuinka helppoa vaikkapa tabletin tai älypuhelimen käyttö on. Kouluttajamme ovat empaattisia ja osaavia ammattilaisia, joiden kanssa oppiminen on helppoa ja hauskaa.

Seuraa Internet- tai Facebook-sivujamme saadaksesi tietoa tulevista kursseistamme. Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla osoitteeseen info@kotidata.fi tai soittamalla numeroon 040 750 7550.

Mikäli et jostain syystä pääse osallistumaan kursseillemme, voit koota myös oman ryhmän tuttavistasi tietokoneen ja kahvikupposen äärelle keskustelemaan asiantuntijamme kanssa teitä askarruttavista tietoteknisistä asioista. Lue lisää!

Kursseillamme on tyytyväisyystakuu!

Esimerkkejä kursseistamme:

Sähköinen tunnistautuminen – Verkkoasiointi arkea helpottamaan
Monia palveluja hoidetaan tänä päivänä sähköisesti: KELA, Verohallinto, vakuutusyhtiöt, kaupunkien tukipalvelut, erilaisten lippujen tilaaminen - vain muutamia mainitaksemme. Näihin palveluihin tunnistaudutaan turvallisesti omilla pankkitunnuksilla. Kurssilla opitaan sähköisen tunnistautumisen periaatteita, toimintatapoja sekä käyttömahdollisuuksia.


Tietokoneen käytön peruskurssi
Oletko juuri hankkinut ensimmäisen tietokoneesi? Haluaisitko varmuutta koneen käyttöön tai vain kerrata tietokoneen käytön perusteet? Tällä kurssilla aloitamme tietotekniikkaan liittyvät opinnot perusteista. Kartoitamme kurssilaisten osaamisen ja etenemme osallistujien ehtojen ja toiveiden mukaan.


Tietokoneen käytön jatkokurssi
Jatkokurssin tarkoituksena on perehdyttää jo hieman harjaantuneempia tietokoneiden käyttäjiä. Jatkokurssi on erittäin hyvä vaihtoehto esimerkiksi peruskurssin käyneille tai omatoimisesti opiskelleille tietokoneen käyttäjille. Kurssin sisältöön kuuluu perusteiden nopea kertaus, tiedostonhallintaa ja Internetin tehokas käyttäminen. Käymme läpi myös hyvän tietoturvan nyrkkisäännöt.


Tablet-laitteen käyttökoulutus (SUOSITTU)
Kurssi on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin peruskäyttäjillekin. Kurssilla käydään läpi perusteet niin, että voit käyttää Internetiä ja tabletiasi turvallisesti ja saada niistä täyden hyödyn irti.


Tietokoneen tietoturva -koulutus (SUOSITTU)
Koulutuksessa tutustutaan uhkiin, joihin voi törmätä Internetissä. Käsittelemme haittaohjelmien yleisimpiä tyyppejä ja niiden leviämistapoja. Luentomuotoiseksi tarkoitetun koulutuksen aikana voi esittää kysymyksiä, mutta omaa laitetta ei tarvitse ottaa mukaan.


Kuvat tietokoneelle -kurssi
Miten siirtää kuvat koneelle ja pitää ne järjestyksessä? Tällä kurssilla perehdymme kuvien käsittelyyn ja hallintaan käyttäen Picasa-ohjelmaa. Kurssilla opitaan kuviin liittyvää muokkaamista ja niiden tehokasta hallintaa.


Älypuhelin haltuun -kurssi
Kurssilla perehdytään älypuhelimen ominaisuuksiin ja käyttöön liittyviin nikseihin.