top of page
  • Kotidata

KOTIDATAN BLOGISSA: MITÄ KAIKKEA ME KOTIDATALAISET TARJOAMME ASIAKKAILLE?

Päivitetty: 22. jouluk. 2022

Jukka Lassila perustaja, toimitusjohtaja

Me KotiDatassa haluamme auttaa asiakkaitamme. Viimeistään kevään 2020 aikana kodeissa on päästy kiinni digitaaliseen arkeen. Digivälineet ovat kovassa käytössä kotitoimistoissa, koululaisten etätunneilla ja perheen peli-illoissa. Niinpä laite- tai käyttöongelmia voi ilmetä juuri silloin, kun niitä vähiten kaipaa.

Toimimme päivittäisessä työssämme digiarjen helpottamiseksi. Toimivat laitteet ovat ensimmäinen lähtökohta: sujuva työnteko, yhteydenpito läheisiin ja yhteiset viihde-elämykset onnistuvat paljon helpommin, kun laitteet eivät takkua ja toimivat niin kuin pitääkin. Autamme valitsemaan sopivimman laitteen käyttötarkoitukseesi: emme ole sitoutuneet edustamaan yhtä tiettyä merkkiä, vaan valitsemme sopivimman laitteen aina yksilöllisiin tarpeisiin.

Kumppaneiden kanssa


KotiData on nimenä monille vielä tuntematon, vaikka toimimme laajasti ympäri Suomen. Toimimme oman brändimme lisäksi myös kumppanien katon alla ja brändien sisällä – sopimuksesta riippuen. Kumppaniemme avulla olemme pystyneet laajentamaan toimintaamme mahdollisimman monen kuluttajan tueksi. Toimintamme on pitkälle siis palvelukonsepti, jossa asiakasneuvojamme muun muassa myyvät laitteita, tarvikkeita ja ohjelmistoja sekä auttavat laitteiden käytön kanssa.

Asiakasneuvojamme ovat tietenkin suorassa kontaktissa asiakkaiden kanssa sekä palvelupisteissä että asiakkaiden kotona. Niinpä me edellytämme työntekijöiltämme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myynnillisyyttä ja positiivista asennoitumista kiireenkin keskellä. Tavoitteenamme on aina keskustella asiakkaan kanssa parhaan ratkaisun löytämiseksi, ja se tietenkin vaatii tekijöiltämme hyviä viestintätaitoja.

Yhteistyökumppaneinamme on laajasti eri alan toimijoita. Kumppaneita löytyy esimerkiksi media-alalta, kaupan alalta ja finanssialalta. Sen lisäksi teemme yhteistyötä teleoperaattoreiden kanssa. Palvelukonseptit kumppaneiden kanssa räätälöidään, mutta pääpiirteet pysyvät samana kaikkien toimijoiden kanssa: myymme laitteita, tarvikkeita ja ohjelmistoja ja avustamme kuluttajia ja pk-yrityksiä niiden käytön kanssa. Järjestämme myös koulutuksia niin kumppaneiden kuin KotiDatan oman brändin alla.

Usein täydennämme kumppanin tarjontaa; emme siis ole esimerkiksi telealan, finanssialan tai media-alan asiantuntija. Sen sijaan olemme kodin ja pk-yritysten digitekniikan ja ohjelmistojen asiantuntija, ja niiden kanssa haluamme olla avuksi sekä asiakkaille että kumppaneille. Autamme asiakkaita usein siinä, mikä ei ole kumppanin oman liiketoiminnan ydintä.

Uusi KotidataTurva tulossa


Laajennamme palvelutarjontaamme entisestään pian julkaistavalla KotidataTurva-konseptilla. Palvelulla pureudumme ajankohtaiseen tilanteeseen, eli haluamme auttaa niitä ikäihmisiä, jotka haluavat asua kotonaan mahdollisimman pitkään. Turva-konsepti sopii myös niille, joiden perhearkeen kuuluu paljon harrastuksia, reissuja ja rutkasti yllättäviä muutoksia. Uuteen sensoriteknologiaan perustuva tuote on tulossa markkinoille pian: helppokäyttöisen sovelluksen avulla voi varmistaa, ettei keneltäkään liesi jäänyt päälle tai ikkuna auki. KotidataTurva tuo digitaalisen helpotuksen turvalliseen kotiasumiseen silloin, kun arjessa on paljon pyöritettävää.

Me KotiDatassa haluamme olla läsnä asiakkaan elämässä. Me löydämme sinulle parhaat laitteet ja ohjelmat ja avustamme niiden käytössä. Tavoitteenamme on tuoda perheiden arkeen sujuvuutta, ikäihmisten elämään turvaa ja helppoutta – ja yrittäjille lisää nopeutta ja tuottavuutta.28.9.2020

Comments


bottom of page