Valikko Sulje

Kotidata auttaa älykotien palveluiden käyttöönotossa ja hyödyntämisessä

Suomen Kotidata on mukana Suomen Yrityskehitys Oy:n Smart Digital Home –ohjelmassa. Kotidata tuo lähes kymmenen vuoden osaamisensa tietotekniikan tukipalveluista ohjelmaan osallistuvien, älykoteihin liittyviä ratkaisuja ja palveluita tarjoavien yritysten hyödynnettäväksi.

Kotidata tukee omia ja kumppaneidensa asiakkaita tietoteknisissä ongelmissa sekä tietoteknisten välineiden hyödyntämisessä ja käyttöönotossa. Yritys auttaa valtakunnallisesti asiakkaitaan löytämään älykoti-termin takaa hyödylliset ja aidosti toimivat ratkaisut esim. energian säästämisen, viihteen, hyvinvoinnin ja kodin turvallisuuden alueilta.

Kumppanuusmalli yrityksille

Kotidatan kumppanuusmalli sopii niin pk- kuin suuryrityksille. Älykotimarkkinassa Kotidatalta löytyvä osaaminen tehostaa liiketoiminnan syntymistä uusille alueille ja nykyisen liiketoiminnan kasvattamista.

Myynnin onnistumisessa on olennaista asiakastarpeen tunnistaminen ja siihen vastaaminen. Aina asiakkaan näkemys tai osaamistaso ei ole tasolla, jolla ostopäätöksen tekeminen tai hyötyjen tunnistaminen olisi mahdollista, vaikka tarve olisi olemassa. Kotidata auttaa erilaisia kuluttaja- ja yritysasiakkaita näkemään palveluiden hyödyt ja käyttömahdollisuudet, ja tukee siten ostopäätöksen tekemisessä.

Kotidata huolehtii tarvittaessa myös loppukäyttäjien osaamistasosta ja auttaa heitä saamaan täyden hyödyn tekemästään sijoituksesta. Siten kumppaniyrityksille syntyy pitkäaikaisia ja ennen kaikkea tyytyväisiä asiakkaita.

Lue lisää Smart Digital Home –ohjelmasta: http://yrityskehitys.com/uutiset/älykotimarkkinoilla-toimiville-yrityksille-uusi-kansainvälinen-smart-digital-home

Suomen Kotidata Oy on lähes kymmenen vuotta auttanut yritys- ja kuluttaja-asiakkaita erilaisissa tietoteknisissä ongelmissa. Kumppaneillemme tarjoamme mm. erilaisia tarpeeseen perustuvia etä- ja lähituen palveluita.

Yritysten tietotekniset tukipalvelut toteutamme uudella TaitoData-brändillä. TaitoData-palvelut tukevat yrittäjää ja yrityksen henkilöstöä päivittäisissä tietotekniikkaan liittyvissä pienissä ja suurissa haasteissa.  

www.kotidata.fi
www.kotidata.fi/taitodata