top of page

Etätuki

Soitto KotiDatalle on tehokas ja näppärä tapa saada apua ja opastusta digilaitteiden kanssa. Etätuki-ohjelmamme avulla voimme myös ottaa suoran yhteyden tietokoneeseesi.

Opastus puhelimessa

Puhelintuestamme saat avun nopeasti - olit sitten kotona, toimistolla tai vaikka mökillä.

 

Kokeneet asiakasneuvojamme ratkaisevat puhelimessa esimerkiksi sähköpostin käyttöön, tulostamiseen tai käyttöjärjestelmän päivittämiseen liittyviä ongelmatilanteita.

Soita heti

(1,93€/MIN & PVM/MPM)

Image by Julius Jansson

Jätä viesti, niin soitamme sinulle!

Kiitos! Soitamme pikaisesti

Etäyhteys

Kun koneet eivät tottele pelkkää puhetta, voimme muodostaa tietokoneeseesi luvallasi KotiData Etätuki -ohjelmiston avulla suoran yhteyden.

Silloin asiakasneuvojamme pystyy käyttämään tietokonettasi aivan kuin olisi paikan päällä. Näet ruudulla mitä hän tekee ja yhteys katkeaa puhelun päätyttyä. Samalla voit itse rentoutua ja seurata vierestä kun ratkaisemme ongelmat. 

Asiakaspalvelu

Etäyhteyden käyttöönotto

Ota käyttöön Kotidatan etätukiohjelmisto

Sovellus ladataan tietokoneelle

1. Lataa sovellus

Tallenna sovellus esimerkiksi työpöydälle. Jos selaimesi ei kysy tallennussijaintia, menevät ladatut tiedostot"Ladatut tiedostot" nimiseen kansioon käyttäjätilisi alle.

Sovelluksen asentaminen

2. Asenna etätuki

Kun lataus on valmis, suorita sovellus. Jos Windows kysyy lupaa ohjelman suorittamiselle, salli suorittaminen. Hyväksy myös mahdolliset palomuuriohjelman kysymykset ohjelman avautuessa.

Soitto KotiDatalle

3. Ota yhteyttä

Ota yhteys yhteydenottolomakkeella tai soita numeroon 0600 95 050 ja seuraa KotiDatan asiakasneuvojan ohjeita etäyhteyden muodostamiseksi.

Etätuen paketit 

Tukea helposti ja nopeasti sinun laitteellesi. Etätuen avulla voimme ratkaista ongelmiasi niin, että olet mukavasti kotonasi ja me autamme sinua tehokkaasti ohjaten tietokonettasi. Käytössämme on turvalliset yhteydet, joten avun saaminen on mutkatonta sekä tietoturvallista. Otamme yhteyden tietokoneeseesi vain pyydettäessä emmekä pääse muodostamaan yhteyttä ilman tietokoneen käyttäjän hyväksyntää. 

bottom of page