top of page
  • Kotidata

Kotidata Asiakkaiden Kokemuksia Kursseista

Vaikka KotiData tekeekin paljon lähitukikäyntejä sekä laitemyyntiä, kuuluu palveluihimme myös laitteiden käytön opastus, sekä erilaiset kurssit ja koulutukset, jossa voidaan käydä läpi esimerkiksi seuraavanlaisia asioita:


  • Tietokoneen käyttö

  • Sähköinen asiointi

  • Mobiililaitteiden käyttö

  • Tietoturvallisuus ja huijaukset

Järjestämme kursseja ja koulutuksia ryhmille, organisaatiolle sekä järjestöille. Meiltä onnistuu kurssit niin muutaman hengen pienryhmäopetuksesta laajempiin kokonaisuuksiin. 


Räätälöimme kurssit ja koulutukset teidän tarpeisiin sopiviksi ottamalla huomioon lähtötason, sekä keskitymme olennaisimpiin asioihin.


Täältä saat lisätietoa KotiDatan tarjoamista kursseista sekä koulutuksista.


Seniorilääkärit ry kokemukset KotiDatan järjestämistä kursseista


Olemme saaneet myös paljon hyvää palautetta järjestämistämme kursseista ja koulutuksista.


Suomen Seniorilääkärit ry. on viime vuosien aikana tilannut KotiDatalta kursseja, joilla käydään läpi mm. Wordin, Googlen ja Teamsin käyttöä, sekä valokuvien siirtoa puhelimesta tietokoneelle ja pilvipalveluiden hyödyntämistä.


"Meiltä (Seniorilääkärit ry:ltä) on vuosien ajan pyydetty digikurssien järjestämistä, olemmehan boomerisukupolvea. Teimme syksyllä 2021 tarjouskilpailun, jossa ylivoimaisesti kiinnostavin oli Kotidata Oy.
Erityisesti kiinnitimme huomiota firman nuoriin toimijoihin, mikä on osoittautunut mainioksi. Ensimmäinen kurssi järjestettiin keväällä 2022 toimistollamme Helsingin Museokadulla. 
Aiheina olivat perustaidot, wordin, Googlen ja Teamsin käyttö. Valokuvien siirto sekä pilvipalvelut olivat ehdottomasti suosituin. Tietoturva ja sosiaalisen median ohjelmat kiinnostivat myös. Luennot toimitettiin jäsenille myös etänä.
Erityisesti Roopen ja Petterin paneutumista yksilölliseen opettamiseen on tervehditty ilolla. Kurssit olivat niin suosittuja, että ne pidettiin kahteen kertaan. "

Kurssien suosiosta johtuen, niitä järjestettiin myös seuraavana vuonna. Kurssien aiheita muutettiin asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin sopiviksi.


"Syksyllä 2023 pidettiin uudet digikurssit, joiden aiheina olivat Teamsin käyttö, valokuvien siirto puhelimesta tietokoneelle, powerpointin  ja wordin käyttö. 
Olemme tehneet myös tyytyväisyys- ja toivekyselyjä. Tyytyväisyys on suurta ja toiveet ovat toteutuneet. "

Alkuvuodesta 2024 järjestettiin vielä kaksi etäopetusta nettihuijauksista ja niihin varautumisesta. 


Lisäksi KotiData on tarjonnut apua kokousten järjestämiseen sekä ylläpitämiseen.

"Ennen kaikkea olemme ollut tyytyväisiä siitä, että Roope ja Petteri ovat hoitaneet kaikki vuosikokoustemme digiongelmat etäpalveluineen pääkaupunkiseudun erilaisissa kokoustiloissa! 
Jatkamme mielellämme yhteistyötä! "
- Leena Lindgren, Suomen Seniorilääkärit ry. puheenjohtaja 

(Suomen Seniorilääkärit ry. on perustettu v. 2010. Yhdistykseen kuuluu tällä hetkellä n. 600 eläkeläislääkäriä. Yhdistys on Suomen Lääkäriliiton alajärjestö. Toimitamme omaa Seniorilääkärilehteä. Toimimme jäsentemme aktivoijana keskusteluissa, luentotilaisuuksien ja koti- ja ulkomaan kulttuurimatkojen järjestäjänä.)


Lisätietoja KotiDatan tarjoamista koulutuksista ja kursseista löydät täältä.


Vaikka laajemmat kurssit räätälöidään erikseen eri ryhmien tarkoitukseen, myös lähitukemme toimenkuvaan kuuluu uusien laitteiden käyttöön opastus. Lisätietoja lähituesta löydät täältä. Jätä rohkeasti yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page